Zoeken

Verhuizing

Alweer verhuizen?!

We zitten alweer bijna 4 jaar in de Passage, maar het lijkt alsof we net verhuisd zijn 😅  En nu gaan we alweer alle duizenden kralen en bedeltjes in pakken om naar een nieuw adres te verhuizen. 


Deze keer een voor ons bijzondere verhuizing. We zijn in de afgelopen 17 jaar al 4 keer verhuisd, maar nooit verder dan een straat bij elkaar vandaan. Nu gaan we na al deze tijd het centrum van Roosendaal uit.


Helaas zijn we in de Passage uit ons jasje gegroeid. Geen plaatst meer voor de workshops. De dozen staan tegen het plafond. En bij het inpakken van de bestellingen staan we inmiddels wel heel gezellig dicht op elkaar 😆 


We verhuizen daarom naar Borchwerf II, aan de snelweg. Makkelijk te bereiken, meer ruimte en heel belangrijk gratis parkeren voor de deur!Nieuw adres: Neon 27

We zijn te bereiken aan de A17. Tussen afslag 20 en 21 in. Vlakbij Designer outlet Rosada. En voor wie bekend is rond Roosendaal: tussen de Burger King en de MacDonalds in.

We zijn druk aan het bouwen, schilderen, aansluiten en nieuwe magazijnkasten aan het vullen. Maar over een paar weken zijn jullie allemaal welkom om een bezoek te brengen.


Wat kan je op onze nieuwe locatie verwachten?


  • showroom
  • workshops
  • hulp bij het uitzoeken & tips!
  • inspiratie
  • een bakje koffie/thee
  • heel veel kralen 😉 

Showroom


Wij krijgen iedere week ontzettend veel nieuwe kralen en aanvulling binnen. Die zijn na de verhuizing ook allemaal meteen in de showroom te bewonderen en te bestellen.


Ga daarna even zitten voor een bakje koffie of fris en je order kan binnen een aantal minuten meteen meegenomen worden.

Workshops


Helaas hebben we door de uitbreiding van ons assortiment al een tijdje geen workshops meer. In ons nieuwe pand krijgen we daar weer een hele mooie nieuwe ruimte voor.


We gaan weer workshops en kinderfeestjes inplannen. Wil je ook langs komen voor een feestje? >> maak een afspraak

We zijn nog niet helemaal klaar 😆 met verbouwen. De verhuizing staat gepland voor begin februari. Tot en met 7 januari zijn we nog open in de Passage in Roosendaal.


Daarna gaan we het magazijn van de webshop per direct over verhuizen. Zodat de orders geen vertraging op lopen en gewoon normaal verstuurd kunnen worden!


Als de webshop boven helemaal klaar is, gaan we de winkel over verhuizen. Dat is met alle lades een kasten een voorzichtig klusje 😬 


Als laatste hebben we nog een workshop ruimte en inpak en afweeg ruimte met fotostudio in te richten.


Waar ben jij benieuwd naar?


Nog heel veel werk, maar we hebben er zin in  

Begin januari en begin februari delen we een nieuwe update over de verhuizing.

Wil je nog op bezoek komen in de Passage? We zijn tot en met zaterdag 7 januari 2023 open.

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken