Zoeken

Update week 52

We zijn afgelopen weken achter de schermen had bezig met het structuren van het magazijn zodat we deze straks in een keer alles kunnen verhuizen. Zo kunnen we jullie bestellingen gewoon blijven verzenden :). Tijdens het opruimen zijn we ook een hoop verloren bakken tegengekomen met de mooiste natuurstenen, leerschuivers en nog veel meer. We doen ons best deze allemaal online te zetten voor jullie!

Nieuwe leerschuivers in goud en zilver DQ

DIY: Inspiratie armbandjes


Je vindt de mooiste inspiratie sieraden nu op onze homepagina. Welke onderdelen hebben wij gebruikt voor deze leuke armbandjes:

  • glaskralen rocailles 12/0 (2mm)
  • gecoat ijzerdraad 0,38mm
  • knijpkralen 2mm
  • complete sluiting goud RVS (karabijn slotje & verlengkettinkje)

En vergeet niet dat je een platbektang nodig hebt om de knijpkralen plat te drukken :)

50 nieuwe kleuren suede online

Een hoop nieuwe natuurstenen


We hebben tijdens onze opruiming een hoop bakken gevonden vol met prachtige natuurstenen in allerlei verschillende soorten en maten. We hebben hartjes, nuggets, ronde kralen, facetten, staafjes, discs etc gevonden en toegevoegd aan de site!

Miyuki 6/0 (4mm) aangevuld


We hebben weer een hoop 6/0 miyuki rocailles aangevuld! Deze kraaltjes zijn perfect om te gebruiken wanneer je niet te minimalistische sieraden wilt maken en je kraaltjes wilt die niet verkleuren! Volgende week komen er een hoop nieuwe kleuren van online, stay tuned ;)

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken