Zoeken

Lees het laatste nieuws

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Verzenden & Retourneren

 1.  Bezorgen

  

1.1  Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

 

Verzendkosten NL 

Vanaf €50 gratis verzonden

Envelop
€ 0,99
Brievenbusdoosje
€ 1,99
Brievenbusdoosje met Track&Trace € 2,95
Track&Trace Pakket € 3,95

 

Niet alle artikelen passen door de brievenbus. Denk bijvoorbeeld aan de kralenborden, opbergdoosjes of rollen nylon koord. Ons systeem bepaalt automatisch of een pakketje door de brievenbus past.

Kleine bestellingen passen met een envelop door de brievenbus en kunnen voor €0,99 verzonden worden. Staat de optie envelop er niet tussen, dan passen jouw artikelen niet in een envelop.


  

Verzendkosten België - Brievenbuspost

Brievenbuspost wordt elke donderdag naar Bpost gebracht. Zorg dat je order woensdag voor 17:00 uur binnen is.

Wil je je bestelling sneller ontvangen? Kies dan voor verzending met PostNL. Je pakket wordt dan binnen 48 uur door ons bij PostNL ingeleverd. 

Brievenbuspost met Bpost €1,99
Track & trace Bpost €3,95
vanaf €50 gratis verzonden

 

Verzendkosten BE - Track & Trace Pakket

Niet alle artikelen passen door de brievenbus. Denk bijvoorbeeld aan de kralenborden, opbergdoosjes of rollen. Ons systeem bepaalt automatisch of een pakketje door de brievenbus past.

Track & trace pakket Bpost (op donderdag) € 4,95
Track & trace pakket met PostNL 
(gratis vanaf €100)
€ 6,95


1.2   Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?
   

Wij doen iedere werkdag van maandag tot vrijdag (muv dinsdag) ons best om alle bestellingen nog dezelfde dag te verzenden. Bestel je op vrijdagavond, zaterdag of zondag? Dan wordt de bestelling op maandag verzonden, omdat PostNL helaas geen post meer verwerkt in het weekend.

Belgische zendingen met Bpost worden worden 1x per week op donderdag naar het postkantoor in Essen gebracht. Is je bestelling woensdag voor 17:00 uur binnen, dan gaat het zeker de volgende dag mee naar het postkantoor. Komt je order later binnen, dan kunnen we dat niet meer garanderen.
 
Voor de bezorgtijden zijn wij geheel afhankelijk van PostNL. 95% van de post wordt de volgende dag bezorgd. Heb je gekozen voor betaling via overschrijving dan word je bestelling verzonden als de betaling binnen is. 
   

1.3  Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb hem een dag later niet binnen.
 
 

Helaas hebben wij geen enkele invloed op de bezorgtijden van PostNL. Heb je een bestelling echt de volgende dag nodig, dan adviseren wij je om de bestelling met de pakketservice te laten versturen. Heb je de bestelling na een aantal dagen nog steeds niet in huis? Neem dan contact op via e-mail, via whatsapp op 0628565517 of bel naar 0165-329503. Het kan echter wel tot 8 werkdagen duren voordat PostNL een brievenbus bestelling bezorgd.
   

2.  Retourneren


2.1  Kan ik mijn bestelling retourneren?

 
Ja, je kan je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour sturen. In deze periode kan je de bestelling onbeschadigd terugsturen. 

Er zijn een aantal artikelen die speciaal op maat gemaakt/geknipt worden en die zijn dan ook uitgesloten van retour:

  • schakelketting, jasseron, ballchain
  • leer koord (gevlochten, plat, stitched, rond)
  • kaartjes nylon
  • diy rocailles boxen
  • oorbellen

Breng ons altijd eerst via de mail op de hoogte van de retour, dan kunnen we de retour snel verwerken. Het aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen aan u terug betaald.
  

2.2  Zijn er kosten aan het retourneren verbonden?
   

Tenzij anders overeengekomen (bijvoorbeeld bij gebreken) zijn de kosten voor het retourneren (zgn. retourneerkosten) voor eigen rekening. 
  

2.3  Ik wil graag een aantal artikelen ruilen.
  

Artikelen kunnen alleen na overleg geruild worden. Op deze manier kunnen wij de artikelen snel voor je omruilen. Artikelen die speciaal voor je op maat geknipt zijn (zoals bv. leer, koord of jasseron), kunnen niet geretourneerd of geruild worden.
   

2.4  Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
   

Neem contact op met de klantenservice dan proberen wij het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Heb je beschadigde artikelen ontvangen stuur ons dan een foto, dan sturen we je zo snel mogelijk een vervangend artikel op!

 

Zoeken