Verzenden & Retourneren

 1.  Bezorgen

  

1.1  Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

 

Verzendkosten NL

Besteding: Verzendkosten:
onder €10 €1,99
€10 - 24,99 €0,99
vanaf €25 GRATIS
Track & Trace €2,95
Track & Trace vanaf €50

GRATIS

 

Track & Trace pakket

€4,95


  Verzendkosten België:

Besteding: Verzendkosten:
onder €10 €1,99
€10 - 24,99 €0,99
vanaf €25 GRATIS
Track & Trace Bpost €3,95
Met DHL

€6,95

Vanaf €50

€3,95

 

* artikelen die niet door de brievenbus passen worden vanaf €75 gratis als track & trace pakket verzonden. Denk daarbij aan grote rollen nylon koord, weeframen of grote kralenborden. Ons systeem bepaald automatisch of een pakket door de brievenbus past. Bij alle artikelen die niet door de brievenbus passen wordt dit ook aangeven in de beschrijving.


1.2   Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?
   

Wij doen iedere werkdag van maandag tot vrijdag (muv dinsdag) ons best om alle bestellingen nog dezelfde dag te verzenden. Bestel je op vrijdagavond, zaterdag of zondag? Dan wordt de bestelling op maandag verzonden, omdat PostNL helaas geen post meer verwerkt in het weekend.

Belgische zendingen met Bpost worden worden 1x per week op dinsdag naar het postkantoor in Essen gebracht. Is je bestelling maandag voor 22:00 uur binnen, dan gaat het zeker de volgende dag mee naar het postkantoor. Komt je order later binnen, dan kunnen we dat niet meer garanderen.
 
Voor de bezorgtijden zijn wij geheel afhankelijk van PostNL. 95% van de post wordt de volgende dag bezorgd. Heb je gekozen voor betaling via overschrijving dan word je bestelling verzonden als de betaling binnen is. 
   

1.3  Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb hem een dag later niet binnen.
 
 

Helaas hebben wij geen enkele invloed op de bezorgtijden van PostNL. Heb je een bestelling echt de volgende dag nodig, dan adviseren wij je om de bestelling met de pakketservice te laten versturen. Heb je de bestelling na een aantal dagen nog steeds niet in huis? Neem dan contact op via e-mail, via whatsapp op 0628565517 of bel naar 0165-329503. Het kan echter wel tot 8 dagen duren voordat PostNL bestelling bezorgd.
   

2.  Retourneren


2.1  Kan ik mijn bestelling retourneren?

 
Ja, je kan je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour sturen. In deze periode kan je de bestelling onbeschadigd terugsturen. Op maat gemaakte producten zoals ballchain, jasseron, leer en koord kunnen niet geretourneerd worden. Breng ons altijd eerst via de mail op de hoogte van de retour, dan kunnen we de retour snel verwerken. Het aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen aan u terug betaald.
  

2.2  Zijn er kosten aan het retourneren verbonden?
   

Tenzij anders overeengekomen (bijvoorbeeld bij gebreken) zijn de kosten voor het retourneren (zgn. retourneerkosten) voor eigen rekening. 
  

2.3  Ik wil graag een aantal artikelen ruilen.
  

Artikelen kunnen alleen na overleg geruild worden. Op deze manier kunnen wij de artikelen snel voor je omruilen. Artikelen die speciaal voor je op maat geknipt zijn (zoals bv. leer, koord of jasseron), kunnen niet geretourneerd of geruild worden.
   

2.4  Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
   

Neem contact op met de klantenservice dan proberen wij het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Heb je beschadigde artikelen ontvangen stuur ons dan een foto, dan sturen we je zo snel mogelijk een vervangend artikel op!