Zoeken

Lees het laatste nieuws

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Kralen, tips & meer

Met het einde van deze week is ook het einde van de winkel in de Passage gekomen. Bedankt aan alle leuke klanten die in onze laatste week nog langs zijn gekomen! We gaan aan de slag om volgende week alles zo snel mogelijk te kunnen gaan verhuizen. Deze week zijn we wederom een hoop bakken tegengekomen met de mooiste kralen die we snel voor jullie online hebben gezet.
We zijn afgelopen weken achter de schermen had bezig met het structuren van het magazijn zodat we deze straks in een keer alles kunnen verhuizen. Zo kunnen we jullie bestellingen gewoon blijven verzenden :). Tijdens het opruimen zijn we ook een hoop verloren bakken tegengekomen met de mooiste natuurstenen, leerschuivers en nog veel meer. We doen ons best deze allemaal online te zetten voor jullie!
Alweer verhuizen?! We zitten alweer bijna 4 jaar in de Passage, maar het lijkt alsof we net verhuisd zijn 😅 En nu gaan we alweer alle duizenden kralen en bedeltjes in pakken om naar een nieuw adres te verhuizen. Deze keer een voor ons bijzondere verhuizing. We zijn in de afgelopen 17 jaar al 4 keer verhuisd, maar ...
Update week 46 over de verhuizing, DIY oorbellen en nieuwe producten!
Nieuwe producten en aanvullingen in week 44
Lees hier alle spelregels van de Halloween actie van 2022.
Yes! De advent kalender is weer te bestellen! We hebben dit jaar 2 versies van de advent kalenders. Heb je de nieuwe kleuren 11/0 miyuki rocailles gezien? En er zijn deze week natuurlijk ook weer heel veel mooie materialen aangevuld.
Ontdek alle nieuwe kraaltjes en aangevulde artikelen die deze week binnen gekomen zijn op Kraaltjes van Renate

Zoeken