Zoeken

Lees het laatste nieuws

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

workshop

Sieraden Maken

aan de slag met miyuki rocailles en edelstenen

Wil je graag leren hoe je de mooiste sieraden maakt en deze afwerkt, of heb je gewoon zin in een gezellig middag met vriendinnen? Dan is deze workshop het perfecte uitje. Tijdens deze 2 - 2,5 uur durende workshop maak je de fijnste kettinkjes en armbandjes die je helemaal zelf ontwerpt! Zo zijn ze helemaal in jouw smaak, in jouw stijl en in de juiste kleur. Met de mooiste 3mm Miyuki Rocailles in héél veel kleuren en een hoop andere mooie kralen in allerlei vormen en maten (zoals natuursteentjes, schelpjes, parels etc.) gaan we aan de slag. We leren je hoe je de sieraden afwerkt aan de hand van de basistechnieken.

De workshop heeft een all-in prijs: Voor slechts €29,95 per persoon maak je onbeperkt gebruik van ons materiaal, alle benodigde gereedschappen en krijg je professionele begeleiding.

Je kiest zelf wat je wilt gaan maken:

  • Een korte ketting en twee armbandjes;
  • Twee korte kettinkjes;
  • Of vier armbandjes.

Maak je geen zorgen als je niet meteen weet wat je wilt maken, samen komen we er altijd uit! We hebben heel veel verschillende voorbeelden liggen om inspiratie op te doen. Heb je online iets moois gezien wat je graag na wilt maken? Sla deze foto’s dan zeker op, dan kijken we samen of dit mogelijk is.

Hoe kan ik de workshop reserveren?

We hebben voor een hoop verschillende data de workshops online staan. Hierboven staat de datum van de workshop. Je kunt dan de hoeveelheid workshops bestellen van het aantal personen met wie je komt. Per workshop is er plek voor 8 personen, dus ben je met minder dan 8 is er een kans dat er een ander groepje bij je aansluit. Wil je graag een workshop volgen met een grote groep, neem dan contact met ons op.

Zoeken