Zoeken

Update week 8

Wat is er nieuw in week 8

Deze week is onze showroom geopend! Wat fijn om jullie weer te kunnen verwelkomen ;) Het is afgelopen dagen echt al mega druk geweest, superleuk!


Openingstijden

Neon 27, Oud Gastel

Maandag 10:00 tot 16:00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 10:00 tot 16:00 uur
Donderdag 10:00 tot 14:00 uur
Vrijdag 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

Workshops!

We hebben deze week een nieuwsbrief eruit gestuurd over de workshops. Ze staan online en zijn weer te boeken vanaf maart.


Wil je graag leren hoe je de mooiste sieraden maakt en deze afwerkt, of heb je gewoon zin in een gezellig middag met vriendinnen? Dan is deze workshop het perfecte uitje. Tijdens deze 2 - 2,5 uur durende workshop maak je de fijnste kettinkjes en armbandjes die je helemaal zelf ontwerpt! Zo zijn ze helemaal in jouw smaak, in jouw stijl en in de juiste kleur. Met de mooiste 3mm Miyuki Rocailles in héél veel kleuren en een hoop andere mooie kralen in allerlei vormen en maten (zoals natuursteentjes, schelpjes, parels etc.) gaan we aan de slag. We leren je hoe je de sieraden afwerkt aan de hand van de basistechnieken.


De workshop heeft een all-in prijs: Voor slechts €29,95 per persoon maak je onbeperkt gebruik van ons materiaal, alle benodigde gereedschappen en krijg je professionele begeleiding.

Bulk verpakkingen: per 10 stuks

New online: Vloeipapier

Nieuwe kleuren 8mm acryl

Cadeauzakjes in nieuwe patroontjes

Miyuki galvanized gold


De populaire gouden miyuki kralen zijn weer back in stock in 8/0! Wees er snel bij, want ze gaan heeel hard!

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken