Zoeken

Update week 5

Wat is er nieuw in week 5

Wist je dat...

...we een hele hoop kralen hebben die je perfect in kunt zetten voor mannelijke sieraden? Hierboven gebruiken we 8mm natuurstenen in stoere kleuren zoals groen, blauw en grijs. Deze rijg je op 0,8mm elastisch nylon. Rijg er eventueel 1 a 2 zilveren kraaltjes tussen en klaar ben je! Houd er rekening mee dat voor een gemiddelde mannen armband ongeveer 20cm gerekend wordt. Je hebt dan ongeveer 25 kralen nodig van de 8mm natuurstenen.


We gaan weer workshops geven! Wil je erbij zijn, boek dan zo snel mogelijk je workshop online voor alle plekken vergeven zijn. Check meer info hieronder in de blog!

Need we say more? Workshop = BACK!

Na een hele hoop aanvragen gaan we eindelijk weer workshops geven. In ons nieuwe pand hebben we weer genoeg ruimte gecreëerd zodat we weer workshops kunnen geven!


Hoe kan ik de workshop reserveren?

We hebben voor een hoop verschillende data de workshops online staan. In de titel staat de datum van de workshop. Je kunt dan de hoeveelheid workshops bestellen van het aantal personen met wie je komt. Per workshop is er plek voor 8 personen, dus ben je met minder dan 8 is er een kans dat er een ander groepje bij je aansluit. Wil je graag een workshop volgen met een grote groep, neem dan contact met ons op.

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken