Zoeken

Hiep hiep hoera...


en dan ben je jarig...

Gisteren was ik jarig, helaas is er deze week helemaal niets te vieren 😭 Wat ik deze week meemaakte stemde me heel somber en dan heb ik het niet alleen over die vreselijke lock down.


 Deze week kregen we natuurlijk eerst te horen dat we nog langer dicht moeten. Maar dan krijg je woensdag te horen dat er in deze tijd ook mensen zijn die het ondernemers nog moeilijker willen maken. Twee kl******* 🤬****** 😡****** vonden het nodig om bijna alle brievenbussen van winkeliers in de Passage open te breken!!! 


 Dan wordt je gebeld dat er bonnen van retouren van jouw winkel in de Raadhuisstraat op de grond liggen in de hondenpoep, met bloed erop en nog meer vuiligheid. Dan breekt mijn hart. Daar werk je dan al meer dan 15 jaar voor. Dit voelt als een trap na in deze toch al klote periode.  


 Gelukkig hebben we de klanten kunnen traceren, de meeste kralen zijn we kwijt. Maar zo kunnen we de ruilingen en retouren in ieder geval in orde maken zonder dat er iemand anders de dupe van deze rotzakken wordt. En dan hoop ik maar dat er in al die andere brievenbussen geen onvervangbare kaartjes of bestellingen gezeten hebben. 


 Het liefst zou ik nu nog een week of 2 gaan zitten huilen in een hoekje van de bank met een dekentje eroverheen. Alleen wat schiet ik daar mee op! Daarom droom ik maar over mijn normale verjaardag in 2022.


 Normaal, tsja… wat is dat volgend jaar dan? Normaal zou ik op mijn verjaardag gaan lunchen bij Proeflokaal diVers. Een nieuw boek gaan kopen bij het Verboden Rijk. Mezelf verwennen met een nieuw kapsel en gezichtsmassage bij huidstudio Avance. ’s Avonds een lekkere biefstuk gaan eten bij de Raatskelder en het afsluiten met een heerlijk biertje bij de Sjoes. 


 En zo geef ik mezelf maar een dikke schop onder mijn kont. Kijk ik naar de gevulde tafel met mijn 4 (licht gefrustreerde) thuis lerende kinderen, kijk ik de keuken in naar de liefste man Robbert. Ga ik vanavond toch een klein drankje doen met de beste vriendin Shelley, samen, maar toch op afstand, met een traan en hopelijk ook een lach. En steek ik morgen met de allerbeste Mama van de hele wereld de handen weer uit de mouwen om al jullie bestellingen weer in te pakken. 


Want hoe k*t ik me ook voel. Ik ben niet alleen! 


 Daarom wil ik toch nog een klein beetje liefde en geluk verspreiden deze week. Bij ELKE bestelling krijg je deze week een zakje regenboog rocailles. Misschien maak ik jou dag deze week dan ook wat vrolijker 😘 


 Renate

Cadeautje voor jou!

Bestel tussen vrijdag 15 januari 20:00 en donderdag 21 januari en krijg de volgende cadeautjes bij jouw order:

Iedere order krijgt 1 cadeauzakje met 20 gram regenboog rocailles in 4mm.

Bestel je voor €20 of meer dan krijg je 2x 20 gram regenboog kralen in 4mm en 2mm.

Bestel je voor meer dan €50, dan krijg je een opbergdoosje met 10 gevulde vakjes in allemaal regenboog kralen.

En bestel je voor meer dan €95 dan krijg je een happy pakket twv €25 erbij. Met oa een gevulde opbergdoos, rocailles, fimo fruit mix, letterkralen, een vrij te besteden bon van €10 en nog veel meer!

1 Response

Tineke

Tineke

10 februari, 2021

Wat een treurig verslagje in je blog, van die vernielzuchtige acties bij jouw winkel en die van je collega’s!
Gelukkig heb je de draad weer op kunnen pakken, geweldig.
Ik wil je hier alsnog hartelijk feliciteren met je verjaardag. Hopelijk was het toch nog een leuke dag…

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken