Zoeken

Update week 46

Wat is er nieuw in week 46?

We hebben deze week weer een hoop nieuwe producten online gezet en aangevuld. Achter de schermen zijn we al druk bezig met onze verhuizing. We gaan binnenkort onze webshop verhuizen en de winkel zal pas in 2023 verhuizen. Je bent dus nog steeds van harte welkom om onze kralen in het echt te bekijken ;)


In deze update vind je wat we deze week toegevoegd hebben aan de webshop en wat we aangevuld hebben!

Een hele collectie nieuwe oorbellen

Edelstenen in heel veel verschillende vormen

Gouden en zilveren kraaltjes van stainless steel

Nieuwe collectie edelstenen

We hebben tijdens het opruimen voor de verhuizing een doos vol met supermooie edelstenen gevonden! Deze hebben we meteen online gezet. De collectie bevat ronde kralen, nuggets, ovale kralen en druppel vorm edelstenen. 

>>> EdelstenenOorbellen fans opgelet!

Heb je gezien hoe veel soorten oorbellen wij online verkopen? En dat we onze collectie weer hebben uitgebreid?


Alle nieuwe oorbellen zijn van stainless steel (dus geen verkleuringen!) of van gold plated materiaal wat ook superlang zijn kleur behoud. Onze favoriet in het zilver zie je hier!


DIY: Creëer je eigen oorbellen

Bovenaan deze update heb je die superleuke oorbelletjes misschien wel gespot. Deze zijn super eenvoudig ook zelf te maken!! Hieronder vind je de juiste oorbellen én een aantal mega leuke hangertjes om eraan te hangen. Zo heb je dus maar één paar oorbellen nodig en kun je de hangertjes elke keer heel eenvoudig afwisselen! Zowel de oorbellen als bedels zijn van hoge kwaliteit; dus geen verkleuringen! Je kunt de bedels eenvoudig aan de oorbel hangen door hem langs de steker eraan te rijgen. En klaar!!

Hoe leuk zijn deze oorbelletjes ook om als gepersonaliseerd cadeau te geven?


RVS en DQ kraaltjes

We hebben afgelopen donderdag een hele hoop RVS en DQ kraaltjes online gezet. Rijg er een hele armband mee of gebruik ze als mooi detail tussen gekleurde kraaltjes. Ze gaan van 8mm groot tot 2mm klein, ze zijn dus in alle maten te verkrijgen ;) Ook is er veel variatie in de grootte van het gat, zodat je de kralen voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken