Zoeken

Update week 27 & 28

We hebben voor de maanden september, oktober en november de ontzettend populaire workshops weer open gezet. Dat betekent dat jij die nu kan boeken! Een tip vanuit ons: boek deze nu want de plekjes gaan altijd ontzettend hard.

 

Hoe kan ik de workshop reserveren?

We hebben voor een hoop verschillende data de workshops online staan. In de titel staat de datum van de workshop. Je kunt dan de hoeveelheid workshops bestellen van het aantal personen met wie je komt. Per workshop is er plek voor 8 personen, dus ben je met minder dan 8 is er een kans dat er een ander groepje bij je aansluit. Wil je graag een workshop volgen met een grote groep, neem dan contact met ons op.

 

>>> Een overzicht van onze workshops (met een nieuwe workshop onderaan, lees snel verder!):

Oud & vertouwd: de workshop sieraden maken met rocailles. De ultieme workshop wanneer je wilt starten met het maken van sieraden en ook graag wilt leren hoe je deze netjes afwerkt met slotjes. Je maakt kettinkjes en armbandjes naar je eigen smaak en stijl!

Mega populair! Weven met kraaltjes. Deze workshop is altijd binnen no-time vol. Wil jij graag leren hoe je armbandjes kunt weven met een weefraam? Boek dan snel deze workshop, want de plekjes gaan heel hard!

Nieuwe workshop! Wil je graag leren hoe je oorbellen kunt maken met brickstitch? Tijdens deze workshop leer je alles om zelf aan de slag te gaan. De workshop duurt ongeveer 3 uur. Met de mooiste 11/0 delica kraaltjes maak je een patroon naar eigen keuze. Zo zijn je oorbellen helemaal in jouw smaak, in jouw stijl en in de juiste kleur. Ook leren we je hoe je deze oorbellen kunt afwerken.

Aangevuld: kettingen RVS

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken