Zoeken

Update week 20 & 21

Afgelopen weken zijn er veel mooie nieuwe producten online gekomen en aangevuld ;) Zo hebben we prachtige nieuwe DQ bedels in goud en zilver! Nieuw gewaxt polyester koord wat ontzettend fijn in gebruik is. Miyuki delica 11/0 in nieuwe kleuren & nu ook in buisjes te koop. Griffin koord: ideaal want er zit een naald aan het draad vast.

Kijk je mee?


PS. Op ons menu op de website hebben we een nieuwe kopje 'Weven'. Hier vind je alle producten die je nodig hebt en nog veel meer. We vullen hem binnenkort aan met handige info zoals kleuren combinaties.

Gewaxt polyester koord

Nieuwe kleuren miyuki delica 11/0

Ibiza gevlochten koord met goud

Inspiratie armbandjes


De zomer staat weer voor de deur! Hoogste tijd om weer sieraden met de welbekende bloemetjes te gaan maken. Ze zijn prachtig te verwerken in armbandjes, enkelbandjes, kettinkjes... Gebruik nylon of S-lon koord voor het mooiste resultaat.

Griffin koord

Prijs per kaartje van 2 meter. Zijden koord van 0,30mm, 0,45mm of 0,60mm dik op een kaartje met een naald eraan vast. Geen gedoe met naalden of draad dat niet dubbel door de kralen past. Het griffin silk koord is stevig, soepel en ideaal om mee te rijgen. Je maakt er de mooiste bloemetjes mee. Of een ander rijgpatroon dat meerdere keren door 1 kraaltje gaat. Het zijden koord van Griffin is heel stevig en zeer geschikt om bv parels mee te knopen. Het koord past 2x door de miyuki delica kralen.


We hebben het draad in heel veel verschillende kleuren binnen gekregen. Check de webshop zelf voor alle kleuren ;)

Nieuw! Miyuki delica in buisjes


Prijs per 6,6 gram, dit zijn ongeveer 1320 kraaltjes. De miyuki delica's zijn de mooiste rocailles om zelf armbanden mee te weven. Ze sluiten perfect op elkaar aan, zodat je patroon mooi zichtbaar blijft. De gaatjes zijn 1,5mm groot en de diameter en lengte is 3mm.

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken