Zoeken

Maak jouw eigen herfstsieraden!

Maak jouw eigen herfstsieraden!


Maak jouw eigen herfstsieraden!

Oh kijk nou hoe mooi! Deze kralen van keramiek met prachtige paarse bloemen. De kralen hebben een mooie opdruk en dit maakt het werken met deze kralen ook leuk en je sieraden bijzonder. Met de ronde kralen maak je zelf prachtige armbanden, kettingen en hangers.

Vanaf €0,25

Wil jij beginnen met het maken van armbandjes en kettingen op elastiek? Dan is deze DIY set super om mee te starten. In het pakketje vind je 15 mooie kleuren rocailles van 3 mm groot. In elk vakje zit 12,5 gram, dit is voldoende voor 3-4 armbandjes of 2 korte kettinkjes. Goed voor in totaal minimaal 50 armbandjes. 

Vanaf €4,95

Deze mooie bedels kunnen met een ringetje bevestigd worden aan armbanden, kettingen, oorbellen etc. De maanbedels zorgen voor een persoonlijke noot in zelfgemaakte sieraden. Er zijn honderden verschillende bedeltjes te krijgen in allerlei kleuren, vormen en maten.  Shop ze nu!

€0,25 per stuk

Verpakt en geprijsd per 10 cadeau stickers. De 50 mm stickers zijn zeer leuk om je cadeautjes te versieren. Plak er een mooi cadeauzakje mee dicht. Of gebruik de etiketten om cadeaupapier of tissuepapier dicht te plakken. Met een cadeausticker maak je van jouw cadeautje of levering meteen een feestje!

€0,79 per 10 stuks


Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken