Zoeken

Gift tips - december

Wat zijn leuke cadeautjes om te geven? Van beginner tot gevorderde sieradenmaakster, voor iedereen is er een leuk cadeau bij ons te shoppen. Of ben je op zoek naar een activiteit om met je vriendinnen, moeder of dochter te doen? Ook dan hebben we leuke ideeetjes.
Voor de decembermaand hebben we alles voor je op een rijtje gezet!

Starters pakketten

Voor de beginnende sieradenmaakster of een weefset voor gevorderde maaksters. We hebben veel verschillende starters sets online staan!

Grove bedelkettingen

Hoe gaaf! Kies een ketting uit en wat bedeltjes. Zet 'm zelf al gemakkelijk in elkaar of laat de ontvanger hem ontwerpen. Meteen een mega trendy ketting als cadeau ;) Hier wordt iedereen toch blij van?

Workshop

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om te doen met vriendinnen, moeder of dochter? Geef een workshop sieraden maken cadeau, en je hebt gegarandeerd een leuke middag! Ook ga je nog eens met kant-en-klare sieraden naar huis :)


Check de pagina Workshops voor alle verschillende workshops en data.

Oorbelletjes maken

Geef een zelf samengesteld do it yourself pakketje oorbellen maken. We verkopen ook clip oorbelletjes voor de meiden zonder gaatjes! Te leuk ;) Kies een of meerdere paren oorbellen uit en wat bedeltjes: je diy pakketje is klaar! 

Cadeaubon

Kun je niet kiezen wat je wilt geven? Kies dan voor een cadeaubon! <3 Met een cadeaubon zit je altijd goed. Kies de waarde van de bon en je cadeau is binnen!

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken