Zoeken

Februari update! Nieuwe producten & meer...

We hebben de afgelopen weken echt mega veel toffe producten online gezet! In deze blog lees en shop je alle nieuwe artikelen van afgelopen periode. De bedelkettingen en -armbanden gaan als warme broodjes over de toonbank, dat zien we wel terug in de massale bestellingen vol met kettingen en mega veel bedels. Vandaar dat we de allermooiste bedels voor jullie blijven inkopen. We zullen het alvast verklappen: je zult in deze blog echt heel veel mooie nieuwe bedels tegenkomen! Van harten tot medaillons, echt vanalles zit er tussen. De bedels met een gekleurd laagje erop zijn echt mega populair op dit moment. Te leuk om aan je nieuwste bedelketting of -armband te hangen!

Cadeaustickers


Wanneer je zelf eenmaal een mooie verzameling hebt van deze toffe trendy items, is het ook té leuk om vriendinnen hiermee te verrassen! We verkopen ook cadeauzakjes en -stickers online, om je mooiste zelfgemaakte en -ontworpen sieraden in te verpakken. Om die reden hebben we superleuke nieuwe stickers voor jullie online gezet. Ze zijn afgewerkt met prachtige gouden folie. En hoe leuk zijn de kartelrandjes? Het lijken wel postzegels ;)

Nieuwe chunky kettingen op rol


Voor een tof bedelsieraad heb je uiteraard niet aan bedeltjes nodig. Je maakt het sieraad compleet door een bijpassende chunky ketting toe te voegen. We hebben naast alle gave kettingen die we al hebben, nu nog meer keuze! Er zijn weer te gekke nieuwe grove kettingen binnengekomen. Koop er een complete sluiting bij, en je sieraad is al klaar. Simpel toch?


Houd er rekening mee dat de onderstaande kettingen per 10 centimeter verkocht worden. Zo kun je zelf de perfecte lengte samenstellen. Bestel je 4x 10cm, dan ontvang je een lange ketting van 40cm thuis!

Vergeet deze nieuwe artikelen niet...

Laat een reactie achter (all fields required)

Comments will be approved before showing up.

Zoeken