Zoeken

Workshop Fringe Oorbellen

Workshop Fringe oorbellen

Wil je graag leren hoe je oorbellen kunt maken met brickstitch? Tijdens deze workshop leer je alles om zelf aan de slag te gaan. De workshop duurt ongeveer 3 uur. Met de mooiste 11/0 delica kraaltjes maak je een patroon naar eigen keuze. Zo zijn je oorbellen helemaal in jouw smaak, in jouw stijl en in de juiste kleur. Ook leren we je hoe je deze oorbellen kunt afwerken.

De workshop heeft een all-in prijs: Voor slechts €29,95 per persoon leer je hoe je met Miyuki delica’s deze oorbellen kunt maken, krijg je professionele begeleiding en mag je gebruik maken van ons materiaal.

Hoe kan ik de workshop reserveren?
We hebben voor een hoop verschillende data de workshops online staan. In de titel staat de datum van de workshop. Je kunt dan de hoeveelheid workshops bestellen van het aantal personen met wie je komt. Per workshop is er plek voor 8 personen, dus ben je met minder dan 8 is er een kans dat er een ander groepje bij je aansluit. Wil je graag een workshop volgen met een grote groep, neem dan contact met ons op.

We hebben onwijs veel nieuwe stainless steel bedels binnen! Ze zijn van de allermooiste en -beste kwaliteit. We hebben er prachtige sieraden mee gemaakt. Hieronder vind je alle gebruikte onderdelen.
De trending schakels gecombineerd met kleurrijke zomerse kraaltjes is helemaal trending! Hang kraaltjes met nietstiftjes aan de schakel of tussen de schakels met kettelstiftjes.
Ben je bekend met de macrame knoop (dubbele weitasknoop)? Dan kun je ermee gaan varieren! Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden met deze knoop. Zie ook onderstaande voorbeelden met deze knoop. Het eerste voorbeeldje is gemaakt met de twisted macrame knoop. Hoe je normaal de knoop linksom en dan rechtsom legt, houd je hem bij de twisted knoop telkens aan dezelfde kant. Bij het rechtse armbandje hebben we kraaltjes aan de draden geregen tussendoor. Hoe gaaf is het effect? Klik op de afbeeldingen om naar die inspiratie voorbeelden te gaan.

Zoeken