Zoeken

Disclaimer

  • Wij hebben de inhoud van kraaltjesvanrenate.nl met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Al kan er natuurlijk altijd een foutje in de website geslopen zijn. Mocht je twijfelen aan de juistheid van een beschrijving, afmeting, aantal og prijs, dan stellen wij het zeer op prijs als je contact met ons op zou willen nemen.
  • Wij zorgen ervoor dat zowel de afbeeldingen als de beschrijvingen in de hoogst mogelijke mate overeenstemmen met de werkelijkheid. Wij kunnen er helaas niets aan veranderen dat de kleuren van afbeeldingen op verschillende beeldschermen en besturingsprogramma's anders getoond worden. 
  • Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor informatie die andere websites over onze website, producten of diensten vermelden. We stellen het wel op prijs wanneer je dit bij ons wilt melden.
  • Gebruik van foto's, teksten en andere beeldmateriaal van onze website is een inbreuk op onze intellectuele rechten en zullen wij niet toestaan. Het maakt niet uit of je deze informatie direct van onze website haalt of gebruikt via andere websites of via een zoekmachine. Het maakt ook niet uit of de inbreuk bewust of onbewust heeft plaatsgevonden. Wanneer wij schade leiden door inbreuk op ons auteursrecht, zullen wij een schadevergoeding instellen, indien nodig via de rechter. Vraag dus altijd toestemming als je ons beeldmateriaal wil gebruiken.
Altijd goed: bloemetjes! Ze zijn superleuk te combineren met zoetwaterparels. De bloemetjes rijg je op griffin koord, dat is nylon waar een naald vast zit aan de draad. Hierdoor hoeft de draad maar 1 keer door de kraal. Ideaal voor de bloemetjes, waar je een aantal keer terug moet steken door de kraal.
Hoe onwijs gaaf zijn deze hangers voor in de zomer? Hang ze aan een oorbel of (bedel)ketting. Wie weet maak je er wel twee of drie onder elkaar! Op Instagram zie je hoe we 'm maken.
Hoe tof: en niet alleen als armband maar ook als ketting zien we ze steeds meer voorbij komen. En het leukste is; ze zijn super gemakkelijk te maken! Op Instagram vind je een filmpje hoe we ze gemaakt hebben.

Zoeken